Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Eğitim Fakültesi
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Dersleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında verilen dersler için formasyon.hacettepe.edu.tr sistemi aktifleştirilmiş olup, dersler öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize tanımlanmıştır. Öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız Güz dönemindeki kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yapabilirler. Sisteme erişimle ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz formasyon@hacettepe.edu.tr e-posta adresine bilgi verebilirler. Bahar dönemi için muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar öğrencilerimizin tüm derslere devam etmeleri gerekmektedir.