Çift Ana Dal Programları

Hacettepe Üniversitesi Çift Ana Dal Yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

FAKÜLTEMİZDE UYGULANAN ÇİFT ANA DAL PROGRAMLARI (2018 Sonrası Programlar İçin)
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi A.B.D. Çift Ana Dal Programı (Okul Öncesi Eğitimi A.B.D. öğrencileri için)
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi A.B.D. Çift Ana Dal Programı (Kimya Eğitimi A.B.D. öğrencileri için)
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi A.B.D. Çift Ana Dal Programı (Matematik Eğitimi A.B.D. öğrencileri için)