Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Muafiyet Sonuçları

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında muafiyet talebinde bulunan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiştir. Muafiyet talebi olumlu sonuçlanan öğrencilerimiz ve ilgili derslerini görüntülemek için tıklayınız.

Muafiyet sonuçlarının değerlendirilmesinde Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından yayınlanan “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Çerçeve Usul ve Esaslar” ile “Hacettepe Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği” hükümleri göz önüne alınmıştır. Öğrencilerimizin muafiyet talebinde bulunup muaf olamadıkları dersleri almaları gerekmektedir.