Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kesin Kayıt İşlemleri Hakkında Duyuru

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına yedek kayıt hakkı kazanan adayların listesi (Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtlarını yaptırmadıkları durumda yedek listedeki adaylar 21.10.2021 tarihinden itibaren kesin kayıt için çağrılacaklardır.)

Kesin kayıt başvuru dilekçesi

Muafiyet talep dilekçesi

KESİN KAYIT YERİ VE TARİHİ

1. Kayıtlar 18-20 Ekim 2021 tarihleri arasında, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde yer alan Eğitim Fakültesi B Blok giriş katında mesai saatleri içinde (09.00-17.00)  yapılacaktır. Kampüs haritası için tıklayınız.
  2. Başvurular şahsen yapılacak ve kayıt sırasında teslim edilen belgeler iade edilmeyecektir.
  3. Ödemelerle ilgili bilgi, ön başvuru ilanımızda yer almaktadır. Görüntülemek için tıklayınız.