Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Eğitim Fakültesi
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Derslerine İlişkin Tercihlerin Alınması Hk. Duyuru

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı dersleri hafta içi akşam saatlerinde ya da hafta sonu gün içerisindeki saatlerde yapılacaktır. Haftasonu gruplarını tercih eden öğrencilerimizin ekte yer alan anketi doldurmaları gerekmektedir.

Bu ankete cevap vermeyenler "Hafta İçi Akşam Eğitimini" tercih etmiş sayılacaktır. Bu anketi sadece Hafta sonu eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin doldurmaları yeterlidir. Hafta içi şubelerinde yer almak isteyenlerin bu anketi doldurmasına gerek yoktur.

Hafta sonu gruplarını isteyen öğrencilerimizin ankete 20.09.2022 Salı günü 23:59'a kadar yanıt vermeleri gerekmektedir. Bu saatten sonra gelen talepler dikkate alınmayacak olup, gruplara atamalar Eğitim Fakültesi Dekanlığınca rastgele gerçekleştirilecektir.