Eğitim Fakültesinin 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi için çift ana dal / yan dal programlarına başvurular 15.08.2022-02.09.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Programlara başvurmak isteyen öğrencilerin dilekçeleri (Bkz. başvuru dilekçe örnekleri), transkript belgeleri ve ÖSYS sonuç belgeleri (yalnızca çift ana dal başvuruları için) ile birlikte, ilgili tarihler arasında, Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na e-postayla başvuru yapmaları gerekmektedir.

Pandemi koşulları nedeniyle başvurularda ıslak imzalı öğrenci dilekçesinin ve talep edilen diğer belgelerin elden teslim edilmesi risk teşkil edebileceğinden, başvuru sahipleri imzalayıp taradıkları ya da fotoğrafını çektikleri belgeleri eksiksiz olarak e-posta yoluyla egitimfa@hacettepe.edu.tr adresine göndererek başvurmaları gerekmektedir.

GEREKLİ BİLGİLER

KONTENJANLAR VE DİLEKÇE ÖRNEKLERİ