2020-2021 Öğretim yılı Bahar döneminde yürütülen Öğretmenlik Uygulaması dersleri toplantısı, fakültemiz öğretim elemanları, bölüm / abd uygulama koordinatörleri, uygulama okulu koordinatörleri, uygulama öğretmenleri ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Dekanlığımızın koordine ettiği, fakültemiz öğretim elemanları, bölüm / abd uygulama koordinatörleri, uygulama okulu koordinatörleri, uygulama öğretmenleri ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla, 2020-2021 Öğretim yılı Bahar döneminde yürütülen Öğretmenlik Uygulaması dersleri kapsamında Zoom üzerinden 07.05.2021 tarihinde saat 21.00 ile 23.50 saatleri arasında yoğun etkileşime dayalı verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Bundan sonraki süreçler tüm paydaşlar için çok daha etkili ve başarılı bir biçimde devam edecektir.

Toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.