Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar Dönemi Muafiyet Başvuru Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında Bahar dönemi dersleri için (Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, Eğitim Psikolojisi, Rehberlik ve Özel Eğitim, Öğretim Teknolojileri) muafiyet başvuruları başlamıştır. Muafiyet başvurusunda bulunacak adayların 11.02.2022 Cuma günü saat 17:00'ye kadar muafiyet talep dilekçelerini, ders içeriklerini gösteren detaylı dökümleri ve transkriptlerini formasyon@hacettepe.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir. Muafiyet başvuruları "Hacettepe Üniversitesi Kurumiçi ve Kurumdışı Ders Transferlerinde Eşdeğerliliğe İlişkin Esas ve İlkeler" doğrultusunda değerlendirilecektir.

Muafiyet talep dilekçesi