Seni Bekliyoruz!
Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 29-31 Temmuz tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Hayatın bütün renkleri burada... Peki ya sen?
Eğitim Fakültesi
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında Ek Kontenjan Neticesi Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler Hakkında Duyuru

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında, Aile ve Tüketici Bilimleri, Almanca, Fizik ve Fransızca branşlarından ek kontenjan açılmıştır. Başvuru yapan öğrenciler arasından akademik not ortalamasına göre kesin kayda hak kazanan adaylar ekli listededir.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların, daha önce duyurusu yapılan kesin kayıt ilkeleri ve istenen belgelerle birlikte 21.10.2021 tarihinde mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi B Blokta kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.