2022-2023 Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Derslerine İlişkin Önemli Duyuru
  • Üniversitemiz Senatosunun 22.09.2022 tarih ve 27 sayılı oturumunda almış olduğu 2022-271 sayılı kararı gereği, 2022-2023 Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı derslerinden Güz dönemi için "Eğitime Giriş" ile "Sınıf Yönetimi", Bahar dönemi için ise "Rehberlik ve Özel Eğitim" dersi uzaktan eğitimle verilecektir.

• Uzaktan Eğitim platformunun hazırlık çalışmaları devam etmektedir. Sistem hazır olunca ayrıca duyurulacaktır.

• Güz döneminde alınacak olan "Öğretmenlik Uygulaması I" dersinin başlangıç günü ve okul uygulamaları ile ilgili bilgiler ilerleyen süreçlerde duyurulacaktır. Öğrencilerimizin ilk hafta için herhangi bir ders ya da okul uygulaması bulunmamaktadır.